Guy Verheyen Interieur | Renovatie gelijkvloers gezinswoning
20239
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20239,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Renovatie gelijkvloers gezinswoning

In deze woning pakten wij de keuken, leefruimte en inkomhal aan.

Een grotere en open keuken zonder tussenwand, het her-integreren van de bestaande antieke meubelen en het creëren van meerdere zithoeken waren de specifieke vragen van de klant.

Met deze wensen gingen wij aan de slag en we maakten 1 geheel van keuken en leefruimte. Vloeren en plafonds werden vernieuwd, er werd een lichtplan opgesteld, elektriciteit, sanitair en alle binnen schrijnwerk werd vernieuwd.  De bestaande radiator omkastingen waren degelijk en mooi dus deze werden afgewerkt met een nieuwe lak in dezelfde kleur als de muren.

Voor dit project in hedendaags landelijke stijl werkten we met materialen als, lakwerk, dikfineer eik met ruwe afwerking, smeedijzer en gepolijste graniet voor het werkblad.

 

Ontwerp & design, schrijnwerk op maat, projectopvolging.

Uitbraak & volledige opbouw van het geheel.