Guy Verheyen | Wat doen wij?
20388
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20388,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

UW INTERIEUR IN GOEDE HANDEN

Guy Verheyen Interieur is uw aanspreekpunt voor al uw projecten, naadloos afgestemd op maat van elke klant.
Wij realiseren uw volledig interieur, van ontwerp tot uiteindelijke realisatie. Maak kennis met al onze activiteiten.

INTERIEURBOUW – RENOVATIE – ONTWERP – WOONDECORATIE

ONZE SPECIALISATIES

INTERIEURBOUW – vakmanschap uit eigen werkplaats

In 2015 is het 10 jaar geleden dat alles begon. De passie van Guy Verheyen voor hout resulteerde in het uitbouwen van een eigen werkplaats. Na 10 jaar is dit een modern machinepark waar al onze creaties vorm krijgen, denk maar aan het vervaardigen van kastenwerk. Een team van technische medewerkers zorgt voor een feilloze afwerking. Zij vormen de ideale ondersteuning voor architecten en particulieren bij de uitwerking en detaillering van hun projecten.

ONTWERP – wij ontwerpen uw ruimte tot 1 mooi geheel

Guy Verheyen Interieur is uw aanspreekpunt voor al uw projecten, naadloos afgestemd op maat van elke klant. Wij realizeren uw interieur, van ontwerp tot uiteindelijke realisatie. Maak kennis met al onze activiteiten.

RENOVATIE – verbouwen zonder zorgen

De aanpak van Guy Verheyen Interieur kenmerkt zich door professionaliteit. We nemen graag de opvolging van uw bouwproject voor onze rekening. Naast het ontwerp en de vervaardiging van alle onderdelen voor uw interieur, geven wij u ook de gemoedsrust van een goed beheerd project. Denk maar aan de coördinatie van alle werken bij verbouwing, zoals uitbraak, elektriciteit, verwarming en sanitaire werken, chappen, pleisterwerken, vloeren, tegelen, parket leggen of gyproc plaatsen.

WOONDECORATIE – de ‘final touch’ van uw interieur

Interieurstukken zijn de kers op de taart van een doordacht interieurconcept. De ‘finishing touch’ voor het interieur van uw woning. U vindt bij ons een mooi assortiment zetels, stoelen, tapijten, verlichting en objecten.