Guy Verheyen | Realisaties
20220
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20220,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

ONZE REALISATIES IN BEELD!

MEER WETEN? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE!

ONZE SPECIALISATIES

KEUKEN

Wij creëren de keuken die helemaal past bij uw woning. Daarbij gebruikt ons team enkel kwaliteitsmaterialen. Zo realiseren we een prefect eindresultaat. Koken was nog nooit zo’n bijzondere ervaring!

BADKAMER & WASPLAATS

Guy Verheyen Interieur tovert uw badkamer om in een plek waar u helemaal tot rust kan komen. Wij nemen de volledige afwerking voor onze rekening!  Nog een ruimte over?  Perfect voor de inrichting van een handige wasplaats!

SLAAPKAMER & DRESSING

Dankzij Guy Verheyen Interieur is de perfecte slaapkamer niet langer een droom. Ook de dressing die u altijd al wilde hebben maken we hier met precisie. We leveren perfect vakwerk!

LEEFRUIMTE, HAARD & TV

Uw leefruimte komt helemaal tot zijn recht met onze creatieve en innovatieve ontwerpen. We bekijken samen de mogelijkheden zodat u nog jaren van ons werk kan genieten.

BUREAU

Een ordelijke werkomgeving zorgt voor rust in uw hoofd. Wij realiseren voor u een bureau waar u met plezier aan wil gaan werken.

BINNENDEUREN & PARKET

Nood aan kwalitatief binnenschrijnwerk of parket? Ons vakteam zorgt voor de nodige oplossingen die mooi passen bij uw woning. Reken op een perfect eindresultaat!

GYPROC WANDEN EN PLAFONDS

Uw binnenafwerking verdient een expert. Door het plaatsen van gyproc wanden en plafonds creëren wij een mooi resultaat voor elk interieur. Kwaliteit en expertise gaan hand in hand.

CONSTRUCT & VERBOUWINGEN

Eén aanspreekpunt tijdens de coördinatie van uw verbouwingen.  Afbraak, aanpassen van muur- en deuropeningen, chape en tegelwerk, pleisterwerk, loodgieterij, elektriciteit, schilder- en behangwerk, …

ONTWERP & DESIGN

Onze vormgevers begeleiden jou doorheen elk creatieproces.  Hedendaags of landelijk?  Wij zorgen ervoor dat uw interieur bij uw persoonlijkheid past.