Guy Verheyen Interieur | Totaal renovatie boerderij
20165
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20165,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Totaal renovatie boerderij

Deze woning kreeg een make-over van A tot Z. In 2 fases hebben we eerst de verdieping onder handen genomen om daarna het gelijkvloers aan te pakken.  Het bestaande interieur werd uitgebroken.  De ruimtes en de circulatie werden herbekeken en heringedeeld.  Kleine donkere ruimtes werden opengetrokken tot een ruim en licht geheel.

Enkele mooie, oude elementen werden bewaard. Zo hebben we de oude balken van de plafonds en de bestaande trap gezandstraald. De balken van de voormalige haard hebben we gerecupereerd in de keuken.

In deze hoeve werkten we met materialen als blauwe hardsteen, massief en dikfineer eik met ruwe afwerking, lakwerk en smeedijzer.

 

Ontwerp & design, schrijnwerk op maat, projectopvolging.

Uitbraak & volledige opbouw van het geheel.