Guy Verheyen Interieur | Schrijnwerk nieuwbouw gezinswoning
20146
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20146,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Schrijnwerk nieuwbouw gezinswoning

In deze woning is de uitvoering van het schrijnwerk gebaseerd op de plannen van de architect.

In het midden van de woning bevindt zich op het gelijkvloers een module die ervoor zorgt dat inkomhal, leefruimte en keuken amper merkbaar in elkaar overlopen. De donkere kleur van het hout maakt van deze vorm een uniek stuk waardoor de woning amper verdere aankleding nodig heeft.  Alle bergruimte bevindt zich immers in deze wand.

 

Uitvoering van alle kastenwerk door Guy Verheyen interieur.