Guy Verheyen Interieur | Totaal renovatie frituur
20225
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20225,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Totaal renovatie frituur

Bij aanvang contacteerde de klant ons voor de uitvoering van enkele aanpassingswerken aan het plafond. Gaandeweg het gesprek resulteerde dit uiteindelijk tot een volledige omschakeling en het bestaande interieur werd verwijderd.  Het eindresultaat mag gezien worden!  De frituur was aanvankelijk voorzien van veel donker houten latjes tegen muren en plafonds en de zitbanken waren gestoffeerd.

Rekening houdende met de naam van de frituur, La Palma, zorgden we voor een nieuw concept.

La Palma, een eiland in de Atlantische oceaan met de vorm van een fritzak, was onze inspiratie voor het nieuwe logo en tegelijk voor de inrichting. We ontwierpen een licht interieur met stoere, makkelijk te onderhouden materialen en een ‘XL-pak vakantie gevoel’.

Het kleuren pallet bestaat uit een combinatie van wit, zwart en lichte plankenstructuur. Hiervoor gebruikten we …

Voor de wanden van de werkgedeelten maakten we gebruik van witte metrotegels.

Zeker een bezoekje waard!

Frituur La Palma: Dorpsstraat in St-Lenaarts.

 

Ontwerp & design, schrijnwerk op maat, projectopvolging.

Uitbraak & volledige opbouw van het geheel.